Hotel Grandcafé Restaurant ‘t Voorhuys

Emmeloord

’t Voorhuys ligt letterlijk en figuurlijk midden in de Noordoostpolder & Emmeloord, zowel op de landkaart als in de samenleving. 37 hotelkamers, een royaal grand café, verzorgde vergaderzalen, ’t Huyscafé als feestlocatie en een groot theater zijn de 5 elementen die ons bedrijf tot het middelpunt van de regio maakt.

Inmiddels zijn wij de derde generatie die dit bedrijf bevlogen mogen leiden. We doen dit met passie en plezier samen met ons enthousiaste team van 54 medewerkers.

Lees hier verder

Als Horecabedrijf lopen wij voorop als het gaat om innovatie en technologie. Met ons kassasysteem van Eijsink kunnen wij snelle service leveren, waarbij (bijna) niks fout kan gaan. Onze keuken werkt met een keuken management systeem, van HOREKO die gekoppeld is aan onze leveranciers, maar o.a. ook goed is voor receptuurbeheer, kostprijsberekening, margebeheer en dervingregistratie.

Als leerbedrijf ontvangen wij elk jaar weer nieuwe leerlingen/stagiaires van verschillende niveaus in alle afdelingen. Die hopen wij te enthousiasmeren voor ons mooie vak, of klaar te stomen voor een functie in ons bedrijf.

Met ons verwarmingssysteem, diverse zonnepanelen, volledige LED verlichting, maar ook lokale producten proberen wij steeds duurzamer te ondernemen.

’t Voorhuys is de Huyskamer van Emmeloord, waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn.

Lees hier het juryrapport.

Larsen & Buhl

 

Zeewolde

Larsen & Buhl shaping the future with precision

Larsen & Buhl is hightech toeleverancier, gevestigd in Zeewolde. Per 1 januari 2017 zijn beide bedrijven gefuseerd. Samen staan zij al bijna 150 jaar garant voor kwaliteit, betrokkenheid, innovatie & state-of-the-art productietechnologie.

Produceren, assembleren & (cleanroom) verpakken zijn een vast begrip. Niet te vergeten de juiste vakmensen om voor elk product het optimale productieproces te bepalen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat zij snel kunnen anticiperen op veranderende wensen en eisen van verschillende bedrijf segmenten.

Lees verder

Larsen & Buhl werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de medische industrie (waaronder ook tandheelkunde), biotechnologie, semiconductor industrie en de lucht- en ruimtevaart.

Klantonderdelen worden vervaardigd volgens klantspecificatie van enkelstuks tot middelgrote series met een specialisme in het verwerken van aluminium, RVS, kunststoffen en exotische materialen.

Lees hier het juryrapport.

Sea Fresh BV

 

Urk

Onderneming Van Het Jaar 2018 Seafresh

Sea Fresh is een producent van een divers assortiment verse visproducten. Dagelijks wordt vanuit alle delen van de wereld vis ingekocht, verwerkt in de eigen moderne fabriek en binnen 24 uur geleverd aan groothandels en supermarkten. Een van de specialiteiten is geelvin tonijn uit de eigen fabriek op Sri Lanka, welke uiteindelijk voor een groot gedeelte als heerlijke sushi eindigt.
Sea Fresh is in 2009 in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds nauw betrokken met een project op de Filippijnen, om een goede toekomst te realiseren voor tonijn en de vissers. Dit moet leiden tot de meest duurzame geelvin tonijn ter wereld. Sea Fresh is voor de inspanningen in dit project zelfs 2 keer beloond met een WNF Award.

Lees verder

Sea Fresh levert dagelijks een uitgebreid assortiment voorverpakte verse visproducten aan supermarkten in Nederland, Duitsland en België. Het onderscheid wordt gemaakt door het produceren van unieke concepten. Denk bijvoorbeeld aan BBQ- en gourmetschotels met vis, ovenschotels met vis tot aan zelfs streetfood concepten als zalm tortilla’s.

In Nederland wordt nog te weinig vis gegeten. In maart 2019 zal de website FreshlyFish.nl gelanceerd worden, waar prachtige visboxen besteld kunnen worden. Compleet met recept, worden de meest prachtige producten bij u thuis bezorgd.

Op deze manier creëren we tevens naamsbekendheid van onze rassen onder de consumenten, (hobby)koks en volkstuinders.

Lees hier het juryrapport.

TSR Total Sound Reinforcement B.V.

Almere

Op 17 januari 2003, tijdens het studeren, hebben Han Wassink en Martijn Groot TSR opgericht. Waarbij de begin jaren bestonden uit het combineren van studeren en TSR, staan de laatste 8 jaar voor de heren fulltime in het teken van het bedrijf.

TSR is een echte Almeerse organisatie. Het bedrijf telt inmiddels 14 medewerkers die bijna allemaal uit Almere komen. Het bedrijf draagt daarom ook Almere, en vooral ook de cultuur in deze stad, een warm hart toe. TSR is betrokken bij het faciliteren, ondersteunen en meedenken aan bijna alle grote Almeerse evenementen, zoals het Terrassenfestival, het Bevrijdingsfestival, het Havenfestival, Koningsdag/nacht en de Challenge Almere-Amsterdam.

Lees verder

Naast dit alles ondersteunt TSR ook diverse liefdadigheidsprojecten en cultuurinstanties in Almere, vanuit de betrokkenheid bij de stad.

TSR richt zich op zowel de verhuur als op de verkoop van audiovisuele technieken, dus geluid, licht en beeld. Met deze one-stop-shop combinatie onderscheid TSR zich. Het streven naar het ontwikkelen van een totaalconcept, het inleven in de wensen van de klant en A tot Z meedenken zijn daarom ook factoren waar TSR als organisatie voor staat.

Deze creativiteit en intensieve samenwerking uit zich ook in het feit dat TSR diverse klanten heeft voor vaste installaties uit de hospitality branche en overheidsinstellingen. Slimme vergaderoplossingen, noisemasking of sensoren die omgevingsgeluid kunnen meten. TSR zoekt samen de opdrachtgever naar de beste oplossing.

Lees hier het juryrapport.

URETEK Benelux bv

 

Lelystad

URETEK staat wereldwijd bekend als de specialist in herstel en preventie van verzakte betonvloeren en funderingen op staal. In Nederland worden onze herstelmethoden al sinds 1992 met groot succes toegepast. Waar gebouwen of betonconstructies zijn verzakt of dreigen te verzakken, en zo een risicofactor voor veiligheid, bedrijfsvoering of productiviteit worden, herstellen wij de draagkracht van bodem en fundament.

Met technisch hoogwaardige oplossingen, waaronder bodeminjectie met expansiehars, pakken we de oorzaak van verzakkingen aan en herstellen we de draagkracht van de ondergrond.

Lees hier verder

In de afgelopen 25 jaar heeft URETEK op meer dan 2.500 locaties in Nederland funderingsproblemen en verzakkingen van betonvloeren en funderingen verholpen met de FloorLift®, DeepInjection® en PowerPile® methoden.

URETEK levert de meest effectieve en tijdsbesparende technieken in de markt. Overlast blijft beperkt tot een absoluut minimum. Bewoners ondervinden nauwelijks hinder, stilstand bij bedrijven wordt voorkomen en (spoor)wegen  kunnen snel weer worden vrijgegeven. Daarom worden onze methoden wereldwijd toegepast en zijn we een groeiende onderneming met enthousiaste opdrachtgevers.

Ons vakmanschap en advies worden gewaardeerd, omdat weloverwogen keuzes van groot belang kunnen zijn. Duurzame verbetering en herstel van onvoldoende draagkrachtige bodemlagen en funderingen vereist expertise in alle toepassingsgebieden. De URETEK herstelmethoden zijn toepasbaar in vrijwel alle bodemsoorten, zoals zand, klei, leem en veen.

Lees hier het juryrapport.

Kunststof Recycling Van Werven B.V.

Biddinghuizen

Kunststof Recycling Van Werven recyclet gebruikte kunststoffen tot een schone, herbruikbare grondstof.

Tuinstoelen, babybadjes, emmers, jerrycans, kinderspeelgoed, profielen en buizen zijn voorbeelden van afvalproducten die voor recycling in Biddinghuizen worden aangeleverd. Van Werven heeft het innovatieve recycling proces zelf ontwikkeld en maakt van het kunststofafval een schone, hoogwaardige, secundaire grondstof voor de kunststofindustrie in Europa. De producten die ervan worden gemaakt, kom je tegen in de auto- en meubelindustrie, maar ook in huishoudelijke apparaten en bouwmaterialen.

Lees hier verder

De in Biddinghuizen opgedane kennis wordt door Van Werven inmiddels ook toegepast op zijn vestigingen in België, Engeland, Ierland, Zweden en Polen. Jaarlijks recyclet Van Werven 150 miljoen kilo kunststofafval. Een activiteit die naadloos aansluit bij de doelstellingen van de overheid voor een circulaire economie. Tegelijkertijd wordt aanzienlijk bespaard op de uitstoot van CO2 die vrijkomt bij het productieproces, waarin van aardolie kunststof korrels worden gemaakt. Kunststof Recycling Van Werven is een onderdeel van het familiebedrijf Van Werven. De kracht van het familiebedrijf ligt in het vermogen zich continu aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken ze het verschil in de toekomst, met hart voor mens en milieu.

Lees hier het juryrapport.