Bevri Banden N.V.

Zeewolde

BEVRI bestaat uit een velgen productiebedrijf en twee banden servicebedrijven. BEVRI levert kwaliteitsbanden en velgen aan regionale agrarische en industriële afnemers door middel van klantgericht en flexibel te werken met het juiste team, kennis en de goede energie ten doel een beter rendement te creëren.

Het velgen productiebedrijf, genaamd BEVRI Wheels is gevestigd in Zeewolde. BEVRI Wheels heeft een moderne productielijn voor het vervaardigen van o.a. industrie velgen, transport velgen en landbouw velgen. Alle velgen kunnen op maat gefabriceerd worden en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Tevens is het team gespecialiseerd in het repareren van beschadigde velgen.

Lees hier verder

De banden servicebedrijven zijn gevestigd in Zeewolde en Swifterbant. Het zijn bandenservicebedrijven in de breedste zin van het woord. BEVRI Banden (Zeewolde & Swifterbant) is leverancier van banden voor landbouwvoertuigen, vrachtauto’s, grondverzet, industrie en personenauto’s. Ze leveren aan bedrijven en particulieren.  Zowel nieuwe als gebruikte banden. Tevens is BEVRI Banden specialist op het gebied van het repareren en vulkaniseren van lekke of beschadigde banden. Daarnaast heeft BEVRI banden een pechservice die 24/7 bereikbaar is.

Bij BEVRI geldt ‘What you see is what you get’ . BEVRI luistert, bedenkt een oplossing en is eerlijk. Er wordt bij BEVRI niet verkocht om te verkopen, maar om de klant verder te kunnen helpen.

Lees hier het juryrapport.

Elshof Organic Fruit

Dronten

Elshof Organic Fruit BV is een zeer snel groeiend bedrijf dat zich richt op de teelt en verkoop van biologische appels en peren. Naast een eigen teelt regelt Elshof exclusief de verkoop voor een twaalftal biologische fruittelers uit Nederland volgens het waarde plus model. De producten vinden zijn weg in heel Europa en Elshof Organic Fruit mag de gerenommeerde supermarktketens tot zijn klanten rekenen. Door de sterke focus op service en kwaliteit heeft Elshof Organic Fruit zich in korte tijd opgewerkt tot marktleider in Nederland.

Elshof is initiatiefnemer en mede-eigenaar van het appelmerk Belle Bio. Deze 100% biologische mooie en smakelijke appel vormt een Hollands alternatief voor het importfruit uit Chili en Argentinië.

Lees verder

De Belle Bio is sinds enkele jaren exclusief verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn.

Elshof Organic Fruit houdt de lijnen kort, waardoor er enkel waarde wordt toegevoegd en geen kosten. Zo krijgt de teler de beste prijs en is de klant verzekerd van de beste deal!

Bij Elshof zit de duurzaamheid in de genen, voor de nieuwbouw gaan zonnepanelen en warmte winning uit koelinstallatie ervoor zorgen dat Elshof Organic Fruit volledig energieneutraal kan werken. Op deze manier blijft Elshof Organic Fruit doorgroeien!

Lees hier het juryrapport.

The Potato Company

Emmeloord

TPC is een aardappelhandelshuis in Emmeloord en bestaat sinds 2004. TPC onderscheidt zich in een internationale markt die wordt gedomineerd door een paar grote bedrijven.

TPC heeft zich in deze markt een plek kunnen veroveren met een aantal succesvolle rassen, exporteert naar 53 landen wereldwijd en heeft in 6 landen licentieteelt gerealiseerd.

Samen met 10 bij TPC aangesloten kwekers en meer dan 100 boeren kweekt, produceert en exporteert TPC haar unieke rassen voor diverse marktsegmenten zoals supermarkten, de fritesindustrie en de exportmarkt.

Lees verder

TPC Research ontwikkelt en innoveert haar eigen aardappelrassen d.m.v. een eigen,  onafhankelijk kweekprogramma. Het pootgoed van haar rassen wordt geteeld in Nederland maar ook door haar vestiging in Frankrijk.

De rassen zijn onderscheidend door hoge ziekte resistenties tegen o.a. aardappelmoeheid, wratziekte, zoutwater en fytoftora. De rassen worden internationaal beproefd op eigen proefvelden in o.a. Afrika, het Midden Oosten en Europa.

Licentieteelt van de TPC-rassen heeft plaats in Engeland, Frankrijk, Zuid Afrika, Argentinië, de Verenigde Staten en Canada. Onlangs is aardappeltje.nl gelanceerd. Dit is een nieuw TPC-initiatief om TPC aardappelen online te verkopen.

Op deze manier creëren we tevens naamsbekendheid van onze rassen onder de consumenten, (hobby)koks en volkstuinders.

Lees hier het juryrapport.

Tanis Food Tec

Lelystad

Tanis Food Tec een bedrijf met een gezicht!

Tanis Food Tec is gespecialiseerd in complete productielijnen voor het industrieel produceren van zoetwaren van cake, wafels , koekjes en taarten tot marshmallows.
Wij richten ons op vier belangrijke technologieën: Mixen, Koken, Kristalliseren en als basis van de processen, het Beluchten (opschuimen) van producten.

Tanis Food Tec heeft de afgelopen 25 jaar bewezen een marktleider en nichespeler te zijn in het vakgebied, en richt zich op industriële zoetwarenproducenten.

Lees verder

De wereld is onze achtertuin. Het leukste aan ons bedrijf is dat we met een kleine organisatie een heel groot, wereldwijd bereik hebben. Wij exporteren 95% van onze productielijnen naar onze klanten over de hele wereld van Europese landen, het Midden Oosten, Zuid Afrika tot Noord-en Zuid Amerika.

We beschikken over specifieke technologische kennis die verder gaat dan alleen de machines. We hebben oog voor onze medewerkers en leiden continue onze mensen intern op.

Tanis Food Tec bestaat ruim 25 jaar en draait op volle toeren. Het bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid.  Dit komt vooral omdat we continue blijven innoveren en de trends en ontwikkelingen in zoetwarenland nauwlettend volgen. Tevens zijn onder andere hygiëne , gezondere producten en CO2 footprint factoren waarmee wij dagelijks te maken hebben en die bepalend zijn voor onze oplossingen. Een typisch voorbeeld hiervan zijn onze zeer succesvolle marshmallowlijnen.

 

In Lelystad wordt de ontwikkeling en engineering gedaan, de apparatuur geassembleerd , en vervolgens volledig getest. Daarna wordt de opstelling in delen vervoerd en in de lokale fabriek van de klant weer opgebouwd. We zijn altijd bezig met hoe we nog slimmer en efficiënter kunnen bouwen. Hoe kunnen we bepaalde onderdelen standaardiseren, maar toch maatwerk leveren? Waar het engineeringproces al volledig 3D ondersteund is, is nu de volgende stap het produceren van onderdelen met behulp van 3D print technieken. In ons laboratorium ontvangen wij wekelijks klanten van overal ter wereld, die met lokale grondstoffen de machines testen, zodat ze exact kunnen zien, voelen en proeven wat het eindproduct wordt.

Door de enorme groei van afgelopen jaar staat de assemblagehal erg vol. Op dit moment huren we een tweede hal en oriënteren we ons op verdere uitbreiding.

 

De kern van TFT is de persoonlijke aanpak en directe communicatielijnen. Het bedrijf heeft een gezicht!
Het familiebedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig MKB bedrijf, maar we hanteren nog steeds de hechte familiewaarden. Het gehele team werkt iedere dag weer toekomstgericht en gedreven om een betrouwbare partner te zijn voor de zoetwaren-en zuivelfabrikanten en industriële bakkers waar ook ter wereld!

Kijk hier voor het juryrapport,.

Traffic Builders

Almere

Traffic Builders is hét toonaangevende full funnel digital marketingbureau van Nederland. Onafhankelijk, transparant en met passie voor meetbaar resultaat. Van strategie tot creatie, excellente executie en innovatieve technologie. Zodat je de juiste doelgroep, op de juiste momenten, met de op dat moment meest aansprekende boodschap bereikt.

Met ruim 17 jaar ervaring helpen wij opdrachtgevers met ambitie om maximaal resultaat uit marketing en sales te halen. Zowel nationaal als internationaal, in samenwerking met onze partners in Dall Int.; de alliantie van onafhankelijke digital marketingbureaus in Europa waar Traffic Builders ‘founding member’ van is.

Lees hier verder

Traffic Builders is in januari 2001 opgericht als de eenmanszaak Tjeenk Willink Consultancy, vanuit de zolderkamer van de destijds 19-jarige oprichter Wolter Tjeenk Willink. De zolderkamer uit Filmwijk-Zuid is via enkele omzwervingen op Randstad 22 en de Schoutstraat verruild voor de zolderkamer van Almere; de bovenste 2 etages van het World Trade Center naast Almere CS. Onze medewerkers komen vanuit alle uithoeken naar het dak van de Flevopolder en een groot deel komt lekker op de fiets.

De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in onze goede relatie met Hogeschool Windesheim Flevoland door het faciliteren en organiseren van traineeships, co-makerships, stages en de minor Online Marketing. Ook ontwikkelden wij samen met Windesheim een post-HBO training digital marketing gericht op het lokale MKB. Op deze manier leveren we een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de markt van digital marketing, door goed opgeleide marketeers af te leveren aan de arbeidsmarkt.

Bekijk hier de jurymatrix.