De gemeente Zeewolde gastgemeente bij het Flevopenningen Ondernemersgala 2024

Op vrijdag 7 juni zijn wij te gast in Zeewolde. Zeewolde staat in 2024 in het teken van ’40 jaar Zeewolde’.  Onze locatie is op het Evenemententerrein van Zeewolde.

Het programma

 • 17:00 – 18:00 uur
  Ontvangst gasten
 • 18:00 uur
  Start programma inclusief diner
 • 20:45 – 21:10 uur
  Gelegenheid om te netwerken
 • 21:10 – 22:30 uur
  Vervolg officieel programma
 • 22:45 – 00:25 uur
  After-party met DJ Marc Bakker
 • 17:00 – 23:30 uur
  Victor Mids, illusionist

Gastsprekers

Het bestuur van de Stichting Flevopenningen is bijzonder verheugd met de komst van de volgende gastsprekers:

 • Arjen Gerritsen, commissaris van de Koning
 • Gerrit Jan Gorter, burgemeester van Zeewolde
 • Chris Jansen, gedeputeerde Economische Zaken Flevoland
 • Helmut Hermans, wethouder Economische Zaken Zeewolde
 • Ingrid Thijssen, voorzitter van ondernemingsorganisatie
 • Laurentien van Oranje, co-founder en director van de number 5 foundation
 • Marco Smit, directeur Horizon Flevoland

Keynote sprekers

Ingrid Thijssen is vanaf 15 september 2020 voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. Op 23 februari 2023 is zij voor een tweede termijn benoemd.
Wilt u meer over haar werkzaamheden weten? Lees dan hier haar Curriculum Vitae.

Laurentien van Oranje is oprichter van de Stichting Lezen en schrijven. Daarnaast is zij co-founder en director van de number 5 foundation.


foto serge ligtenberg

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gesloten. Heeft u vragen?
Neem dan contact op met Paula van der Woude – (tel. 06 19 71 43 23)

Annulering

De Stichting Flevopenningen moet 14 dagen voor aanvang van het evenement het definitief aantal gasten doorgeven aan de cateraar. Dat aantal wordt ook aan ons in rekening gebracht.
U kunt bestelde kaarten dan niet meer retourneren/annuleren. Indien u voor die tijd bestelde kaarten annuleert, dan wordt per bestelling / factuur € 25,– exclusief BTW in rekening gebracht, ongeacht het aantal kaarten waar het om gaat. Het restant van het betaalde bedrag wordt uiteraard geretourneerd.

Lees verder

Indien de Stichting Flevopenningen vanaf enig moment als gevolg van overheidsmaatregelen dan wel anderszins niet is staat is om het Flevopenningen gala op 7 juni 2024 te organiseren, dan zal de Stichting Flevopenningen gerechtigd zijn het Flevopenningen gala op te schorten tot het moment waarop de Stichting Flevopenningen in goede gemoede meent dat de Stichting Flevopenningen het Flevopenningen gala alsnog kan organiseren. Uw entreebewijs is alsdan geldig voor het eerst volgende Flevopenningen gala als georganiseerd door de Stichting Flevopenningen.

Tafelindeling

Dieetwensen

Zijn er dieetwensen? Geeft u die door bij de reservering van uw tickets of stuur een email naar de organisatie: info@flevopenningen.nl.

Presentatie en entertainment

De presentatie is in handen van Diana Matroos.
Diana Matroos is een bekende journalist en mediapersoonlijkheid. We kennen haar als vast gezicht van tv programma’s als RTL Z Nieuws en Buitenhof. Nu is ze presentator voor BNR Nieuwsradio o.a. het dagelijkse radioprogramma BNR’s Big Five waar ze diepte interviews doet met invloedrijk Nederland en buitenland.

Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Ook vanavond behandelt hij thema’s op maat, zoals beïnvloeding, samenwerken, neuromarketing en communicatie. Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt… ook niet bij het Flevopenningen Gala 2024!

DJ Marc Bakker is al sinds zijn 14e bezig met muziek draaien. Eerst bij bruiloften en partijen en sinds 2017 is hij o.a. een graag geziene DJ bij o.a. Q Music. In de after-party verrast Marc ons nog met een spetterend dansmuziekprogramma.