Ondernemerschap is essentieel voor de Flevolandse economie. De van nature aanwezige ‘bescheidenheid’ siert de gemiddelde ondernemer, maar soms zijn er van die momenten waarop we mogen laten zien tot welke mooie dingen de ondernemers van onze provincie in staat zijn. Het Flevopenningen Ondernemersgala is zo’n moment. Gedurende de avond worden de Flevopenningen uitgereikt in de categorieën Windesheim beste comakership, Aeres Green Changemaker Flevopenning en TOPonderneming.
In deze editie wordt de ‘Ambassadeur Participatie Flevoland’ door de Flevolandse gemeenten voorgedragen; bedrijven die zich rond het thema ‘Ongekend Talent’ hebben onderscheiden door 50-plussers kans op werk te bieden

De prijzen worden toegekend aan ondernemingen die onder andere succesvol zijn, innoverend, duurzaam ondernemen en die een economische en maatschappelijke betekenis hebben voor Flevoland.

Een spraakmakend gala vraagt een gedegen voorbereiding; daar zijn veel mensen vrijwillig en ook beroepsmatig mee bezig. Indien u de doelstelling van de Stichting Flevopenningen wilt ondersteunen vindt u onderstaand een aantal mooie pakketten. Met een van deze pakketten kunt u laten zien dat u het Flevolandse ondernemerschap een warm hart toe draagt. Daarnaast is het ondernemersgala – waar ondernemend en bestuurlijk Flevoland elkaar ontmoeten – een ideaal platform om relaties mee naar toe te nemen.

Het aantal verwachte bezoekers is ca. 600 personen.

Enkele maanden van te voren wordt er stevig gecommuniceerd rondom de Flevopenningen en het ondernemersgala. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een breed pakket aan media. Verder wordt er gecommuniceerd via social media en in de vorm van PR/Free Publicity.

Ook sponsor worden?

Neem dan contact met ons op. Er is heel veel mogelijk in overleg met u. Wij denken graag met u mee om van uw sponsoring een groot succes te maken.