Vakjury

De vakjury beoordeelt de aangemelde kandidaten Innovatie en selecteert maximaal tien bedrijven per categorie om te bezoeken. Zo kan de jury zelf een kijkje nemen in het bedrijf en kennis maken met de organisatie en de mensen die er werken. Uiteindelijk selecteert de vakjury de drie genomineerden. Deze selectie wordt voorgelegd aan de hoofdjury.

In de vakjury voor de innovatieve onderneming hebben zitting:

  • Ineke Mastenbroek – directeur Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (voorzitter)
  • Arnold Vaandrager – directeur/dga Vabo Composites
  • Klaas-Jelle Koffeman – Capt.
  • Gezinus Knijp – Adviseur Zakelijk Flevoland ING

Ineke Mastenbroek  

Klaas-Jelle Koffeman  

Hoofdjury

Jan-Nico Appelman
ErwinBaens-1
Foto H.J. de Jager
Ineke Mastenbroek
F.G. Hoekstra
De hoofdjury

De hoofdjury komt in actie zodra voor elke categorie de genomineerden bekend zijn.
Voor de categorie TOP-onderneming zijn dat de winnaars van de lokale “Ondernemer van het Jaar”verkiezing, die begin januari door de Flevolandse bedrijfskringen en gemeenten zijn gekozen. Alle leden van de hoofdjury bezoeken gezamenlijk de genomineerde bedrijven.

Uit de genomineerden kiest de hoofdjury per categorie de uiteindelijke winnaar.

De hoofdjury bestaat uit de volgende personen:

  • Jan-Nico Appelman – voorzitter
  • Erwin Baens – ING Rayondirecteur Advies Zakelijk, Groot-Amsterdam en Flevoland
  • Hajé de Jager – voorzitter VNO NVW  Flevoland – algemeen directeur Hajé Hotels & Restaurants
  • Ineke Mastenbroek – directeur Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland
  • Fokke Geert Hoekstra MBA – Entrepreneur en voormalig Rabobank directeur

Jury -Participatie Penning

Jury - Participatie Penning
Jury Participatie

De jurering van de Participatieprijs vindt plaats door het bestuur van het Regionaal Werkbedrijf Flevoland. Dit bestuur bestaat uit wethouders Sociale zaken en wethouders Economische zaken van de deelnemende gemeenten in Flevoland. Daarnaast hebben het UWV en de sociale partners een plaats in dit bestuur.

De voordrachten van de zes Flevolandse gemeenten zullen worden beoordeeld op basis van de opgestelde criteria.

Jury -Windesheim Flevopenning voor beste Comakership 2016

Jury - Windesheim Flevopenning voor beste Comakership 2016

Het Comakership is  een uniek concept en heeft een meerwaarde voor student en bedrijf. Dat blijkt wel uit de projecten die meedingen naar de Windesheim Flevopenning voor Beste Comakership van het jaar. “Docenten hebben vele succesvolle Comakerships aangedragen die kans maken op de titel. Uit alle inzendingen heeft een jury drie Comakerships genomineerd. Het Comakership moet voldoen aan de volgende selectiecriteria: toepasbaarheid, onderscheidend vermogen door bijvoorbeeld innovatiekracht, duurzaamheid, ondernemendheid of originaliteit. Daarnaast moet de meerwaarde voor de opdrachtgever of de regio of maatschappelijke relevantie overtuigend zijn.

De jury wordt voorgezeten door Elly van Wageningen (wethouder gemeente Lelystad). Daarnaast maken Casper Swaan (Countus Accountants en voormalig VNO-NCW Flevoland), René Peeters (wethouder gemeente Almere), Aukje Reinders (Coloriet) en Liesbeth Griffioen (ASA) deel uit van de jury.

Op het Flevopenningen Ondernemersgala 2017 zal de Windesheim Flevopenning voor Beste Comakership uitgereikt worden door Elly van Wageningen, wethouder gemeente Lelystad.