Flevopenningen

Stichting Flevopenningen reikt al meer 15 jaar prijzen uit aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland.

In 2023 ontmoeten wij u graag in Dronten. 

Kaartverkoop

De informatie over de entreetickets voor 18e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala komt in het 1e kwartaal 2023 beschikbaar.

Annulering

De Stichting Flevopenningen moet 14 dagen voor aanvang van het evenement het definitief aantal gasten doorgeven aan de cateraar. Dit aantal wordt aan ons in rekening gebracht.
Die datum wordt later bekend gemaakt
U kunt bestelde kaarten na die datum dan niet meer retourneren/annuleren. Indien u voor die tijd bestelde kaarten annuleert, dan wordt per bestelling / factuur € 25,– exclusief BTW in rekening gebracht, ongeacht het aantal kaarten waar het om gaat. Het restant van het betaalde bedrag wordt uiteraard geretourneerd.

Presentatie

De presentatie van het ondernemersevent was in handen van RTV-presentatrice Diana Matroos. Matroos is onder meer bekend van Buitenhof (VPRO, AVROTROS en BNNVARA), BNR Nieuwsradio en RTL Nieuws. Op het Flevopenningengala is zij geen onbekende want zij heeft het gala al meerdere keren professioneel gepresenteerd.

Locatie

Het Flevopenningen Ondernemersgala 2023 vindt plaats in Dronten.
Ook daar zal het weer een bijzondere locatie zijn.