Duits-Nederlandse Windtunnels
Voorsterweg 31
8316 PR Marknesse

Middagprogramma

12.00 – 17.00 uur MIddagprogramma gemeente Noordoostpolder

Uitreiking Flevopenningen 2019 en diner

17.30 – 18.15 uur Ontvangst gasten

18.30 – 22.30 uur Diner en uitreiking Flevopenningen

De presentatie van de avond is in handen van Hélène Hendriks.

U wordt muzikaal verwelkomd door Vocal group Flevox.

Mrs D & The Smoking Zoot Cats laten u tijdens het diner genieten van swingjazzmuziek met als referentie de jaren ’20.
De uitreiking van de drie Flevopenningen wordt omlijst door spectaculaire optredens, waarbij lucht en wind een belangrijke rol spelen.

Rond 23.00 uur
De band Full House zorgt voor een spetterende afsluiting van deze 15e editie Flevopenningen.

Flevopening Sfeer 2018 8761 C

Dieetwensen

Als er bij u en/of bij uw gasten dieetwensen/allergieën zijn, vergeet u die dan niet door te geven. Als wij dit tijdig weten, dan kan daarmee rekening worden gehouden.

Voorprogramma

Gemeente Noordoostpolder organiseert als gastgemeente een middagprogramma, voorafgaand aan het Flevopenningen evenement. Het programma biedt maximaal 100 ondernemers een exclusieve tocht op driemaster ‘De Stedemaeght’, met als thema: ‘Innovatie: een reis van droom naar daad.’

Hoe maak je een innovatie waar? Welke instrumenten helpen daarbij? Wat hebben we in Flevoland al in huis om van droom naar daad te komen? De focus ligt op technologie, de doelgroep zijn dan ook Flevolandse mkb-ondernemers in de sectoren metaal, composiet, ICT en landbouwmechanisatie.

Naast inhoud, met onder andere een lezing van Adriaan Beukers (Prof. Ir. Emeritus Design and Production of Composite Structures) is er tijd voor ontspanning en netwerken. De tocht voert langs een aantal interessante locaties op het nieuwe én oude land.

De Stedemaegth meert om 15.30 uur aan in Vollenhove, waar het programma in stijl wordt afgesloten met een bijzondere rondleiding bij Royal Huisman, bouwer van superjachten. Zij hebben als  bedrijfsmotto: ‘If you can dream it, we can build it’.

Om 17.00 uur aankomst bij DNW, waar voor 20 belangstellenden de gelegenheid is om de windtunnel te bezoeken.

Ook kan de tijd tot het diner gebruikt worden om op te frissen of uw partner op te halen.

De extra kosten voor het middagprogramma, inclusief lunch, bedragen €50,-.Wilt u mee aan boord? Dan kunt u dat aangeven op het aanmeldformulier voor het Flevopenningen Galadiner

Volg onze Facebookpagina en Twitter voor het laatste nieuws.

Tijdens het diner worden de Windesheim Flevopenning voor beste Comakership, de Participatie Flevopenning en de Flevopenning Toponderneming uitgereikt.

Annulering

De Stichting Flevopenningen moet 7 dagen voor aanvang van het evenement het definitief aantal gasten doorgeven aan de cateraar. Dat aantal wordt ook in rekening gebracht.
U kunt bestelde kaarten dan niet meer retourneren/annuleren. Indien u voor die tijd bestelde kaarten annuleert, dan wordt per bestelling / factuur € 25,– exclusief BTW in rekening gebracht, ongeacht het aantal kaarten waar het om gaat. Het restant van het betaalde bedrag wordt uiteraard geretourneerd.