In 2020 zijn wij te gast in Lelystad.
Meer informatie volgt later.

Benieuwd waar u tafel staat? Kijk dan eens hier.

Op vrijdag 12 april 2019 waren wij te gast bij:
Duits-Nederlandse Windtunnels
Voorsterweg 31
8316 PR Marknesse

Middagprogramma

De gemeente Noordoostpolder organiseerde een MIddagprogramma.

Het programma Flevopenningen 2019 

 

17.30 – 18.15 uur Ontvangst gasten

18.30 – 22.30 uur Diner en uitreiking Flevopenningen

De presentatie van de avond is in handen van Hélène Hendriks.

U wordt muzikaal verwelkomd door Vocal group Flevox.

Mrs D & The Smoking Zoot Cats laten u tijdens het diner genieten van swingjazzmuziek met als referentie de jaren ’20.
De uitreiking van de drie Flevopenningen wordt omlijst door spectaculaire optredens, waarbij lucht en wind een belangrijke rol spelen.

Rond 23.00 uur
De band Full House zorgt voor een spetterende afsluiting van deze 15e editie Flevopenningen.

Flevopening Sfeer 2018 8761 C

Dieetwensen

Als er bij u en/of bij uw gasten dieetwensen/allergieën zijn, vergeet u die dan niet door te geven. Als wij dit tijdig weten, dan kan daarmee rekening worden gehouden.

Voorprogramma

Gemeente Noordoostpolder organiseerde als gastgemeente een middagprogramma, voorafgaand aan het Flevopenningen evenement. Ruim 60 Flevolandse ondernemers hadden ingeschreven voor dit programma. Zij maakten een exclusieve tocht op driemaster ‘De Stedemaeght’, met als thema: ‘Innovatie: een reis van droom naar daad.’

Hoe maak je een innovatie waar? Welke instrumenten helpen daarbij? Wat hebben we in Flevoland al in huis om van droom naar daad te komen? De focus ligt op technologie, de doelgroep zijn dan ook Flevolandse mkb-ondernemers in de sectoren metaal, composiet, ICT en landbouwmechanisatie.

Naast inhoud, met onder andere een lezing van Adriaan Beukers (Prof. Ir. Emeritus Design and Production of Composite Structures), was er tijd voor ontspanning en netwerken. De tocht voerde langs een aantal interessante locaties op het nieuwe én oude land.

De Stedemaegth meerde om 15.30 uur aan in Vollenhove, waar het programma in stijl werd afgesloten met een bijzondere rondleiding bij Royal Huisman, bouwer van superjachten. Zij hebben als  bedrijfsmotto: ‘If you can dream it, we can build it’.

Volg onze Facebookpagina en Twitter voor het laatste nieuws.

Kijk hier voor de winnaars 2019.

Annulering

De Stichting Flevopenningen moet 7 dagen voor aanvang van het evenement het definitief aantal gasten doorgeven aan de cateraar. Dat aantal wordt ook in rekening gebracht.
U kunt bestelde kaarten dan niet meer retourneren/annuleren. Indien u voor die tijd bestelde kaarten annuleert, dan wordt per bestelling / factuur € 25,– exclusief BTW in rekening gebracht, ongeacht het aantal kaarten waar het om gaat. Het restant van het betaalde bedrag wordt uiteraard geretourneerd.