De gemeente Dronten gastgemeente bij het Flevopenningen Ondernemersgala 2023.

Op vrijdag 16 juni 2023 zijn wij te gast in Dronten.
Onze locatie is de Defqon.1 locatie op het Evenemententerrein van Walibi Holland, Spijkweg 30 te Biddinghuizen.

Protocol foto’s

Zoals u weet verblijven wij vrijdag 16 juni, op het unieke Defqon.1 terrein in Biddinghuizen. De Magenta, locatie van het Flevopenningengala is dan ook al helemaal gereed voor het Flevopenningengala. Echter zijn de omliggende tenten en delen van Defqon.1 nog volop in aanbouw. Het dringende verzoek is dan ook om geen foto’s te maken van de terreinen. Publicatie van deze foto’s kunnen door de organisatie van Defqon.1 worden beboet met een claim van € 10 000,00. Stichting Flevopenningen is niet aansprakelijk voor het plaatsen van verkeerde foto’s, alsmede als voor het opleggen en het bepalen van de boete.
Uiteraard wilt u net als wij wel het Flevopenningengala delen met uw medewerkers, familie, vrienden, relaties en andere volgers. Dit mag ook zeker, maar alleen in de tent mag u foto’s nemen. En dat is natuurlijk ook waar het morgen allemaal om draait!

Het programma

17:00 – 17:50 uur Ontvangst gasten. Parisien verwelkomt u met een gipsy jazz sound.


18:00 uur Start programma inclusief diner
19:40 – 20:00 uur Gelegenheid om te netwerken
20:05 – 22:00 uur Vervolg officieel programma

De afterparty start met het optreden van Steffen Morrison en zijn band.

22:10 – 23:25 uur Steffen Morrison en zijn band.


In de geest van zijn grote muzikale helden Otis Redding en James Brown is Steffen in staat met ultieme opgetogenheid de mooiste songs ten gehore te brengen over immens hartzeer en sores, maar ook het dak eraf te spelen met songs over de lichtere dingen van het leven. De organisatie is er trots op om deze artiest in het programma te hebben!

23:25 – 00:50 uur DJ Kai Bertelsmann. Kai weet als geen ander onze gasten op de partyvloer te krijgen en te houden!

Tafelindeling Flevopenningengala 2023

Tafelindeling Flevopenningen 2023

Dieetwensen

Zijn er dieetwensen? Geeft u die door bij de reservering van uw tickets of stuur een email naar de organisatie: info@flevopenningen.nl.

Volg onze Facebookpagina, Twitter en LinkedIn voor het laatste nieuws.

Gastspreker

Gastspreker is de heer Jacco Vonhof,  voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland.

Foto © Sam Rentmeester . 20220504 .
Jacco Vonhof (MKB-Nederland) Den Haag

Presentatie

Diana Matroos is door haar werk als vast gezicht van RTLZ Nieuws, RTL Nieuws, Buitenhof (VPRO) en BNR Nieuwsradio een bekende journaliste en mediapersoonlijkheid geworden.
Door haar bijna Britse/Amerikaanse aanpak tijdens het vragenvuur van de lijsttrekkers van de 6 grootste partijen tijdens het grote RTL Verkiezingsdebat in Theater Carré met circa 1,6 miljoen kijkers, is ze bekend geworden bij een breed publiek. Ook het tv portret dat ze voor RTL 4 maakte over Prins Constantijn ter ere van zijn 50ste verjaardag met een openhartig interview en nooit eerder vertoonde beelden, droeg bij aan haar bekendheid.
Nu presenteert ze het programma BNR’s Big Five, waar ze elke dag een invloedrijke gast een uur lang interviewt over een belangrijk thema.

Dit geeft te verwachten dat ze de avond dan ook gedreven aan elkaar zal presenteren met leuke interactieve en scherpe vragen aan de genomineerden en gastsprekers tussendoor!