De genomineerden voor de Flevopenningen 2015 waren…

Dezzel Media

uit Almere Stad

Dezzel Media is opgericht door Louis Kinsbergen in 2010. Hij ontwikkelde, in samenwerking met wetenschappers, online brain training games die de mentale fitness bevorderen. Mentale fitness is een steeds belangrijker thema bij het zoeken naar oplossingen voor de vergrijzingsproblematiek, dementie, stress, burn-out etc.

Het eerste product van Dezzel Media heet ‘’BrainGymmer’’. Dit is een online platform met verschillende games en testen die de cognitieve functies; geheugen, concentratie, visuele waarneming, logisch denken en verwerkingssnelheid trainen. Uit vele onderzoeken blijkt dat een fit brein je succesvoller en gezonder maakt en je beschermt tegen geheugenverlies, dementie, alzheimer en andere mentale problemen.

Lees meer

Inmiddels heeft BrainGymmer al 300.000 gebruikers uit meer dan 100 landen en naast individuele gebruikers zien ook steeds meer zorginstellingen de voordelen van BrainGymmer. In verschillende verzorgingstehuizen wordt er al door ouderen met BrainGymmer getraind en het Vermoeidheid en PijnCentrum Nederland in Lelystad biedt BrainGymmer aan als onderdeel van hun behandelingen.

Yellow Chips B.V.

uit Emmeloord

Krakend van ambitie

De jonge Nederlandse chipsfabrikant (2012)  Yellow Chips brengt het vuur terug in de Noordwest-Europese chipsindustrie voor private labels en haar brand GoPure. Niet alleen door uit te blinken op de markt biologische chips, groentechips en handgebakken chips. U herkent Yellow Chips ook aan zijn enthousiaste, open aanpak en zijn partnership met lokale boeren. Maak kennis met Yellow Chips: ondernemers met een crispy missie.


Een droom komt uit

GoPure staat voor biologische teelt van de hoogste kwaliteit, zoveel mogelijk lokaal geteelde ingrediënten en een ambachtelijke wijze van bakken, zonder kunstmatige toevoegingen.

Lees meer

GoPure is het paradepaardje van Yellow Chips: een initiatief van drie gepassioneerde ondernemers die hun ervaring in de wereld van chips en zoutjes wilden inzetten voor het maken van de lekkerste natuurlijke en biologische chips. De één noemt dat een roeping. Wij noemen het: de liefde voor ons vak.

GoPure is meer dan alleen de lekkerste biologische chips. Ons merk staat ook voor een open en persoonlijke manier van samenwerken met alle schakels in de keten. Zoals blijkt uit onze samenwerking met lokale boeren en biologische speciaalzaken.

Yellow chips GoPure.2

Instral B.V.

uit Lelystad

Instral B.V.  gevestigd in het Life Sciences Center Oostervaart in Lelystad, is hèt adres voor innovatieve chemische en technische oplossingen op het gebied van:

  • Oilfield
  • Water behandeling
  • Mijnbouw
  • Milieu

Met ons uitgebreide servicepakket bedienen wij een breed scala van zowel nationale als internationale ondernemingen.

Onze unieke producten brengen wij op de markt onder de naam C-Force®. De focus van de C-Force® producten ligt op kwaliteitsverbetering, soepele proces doorstroming en zorg voor het milieu. Wereldwijd worden C-Force® producten gebruikt in groot aantal toepassingen. Door de combinatie van onze producten en ervaring, zijn wij vaak het beginpunt van unieke totaaloplossingen. Daarnaast hebben onze totaal oplossingen en producten altijd een concurrerend prijsniveau.

Lees meer

Onze constante focus op flexibele maatoplossingen, permanente kennisontwikkeling past uitstekend bij de probleemvraagstukken van onze klanten. Instral wordt dan ook gezien als toonaangevend kenniscentrum voor oliebehandeling, waterbehandeling, mijnbouw en milieu oplossingen.

Onze dienstverlening omvat onder andere: ontwikkelen totaal oplossingen, research & development, productie en levering van chemie/additieven maar bijvoorbeeld ook de levering van bijbehorende (huur) equipment.

INSTRAL creëert ook unieke oplossingen om stofvorming tegen te gaan en te voorkomen. Dit in talloze applicaties, tegen lage kosten en een beperkte waterconsumptie. Deze innovatie wordt mede gefinancierd met de steun van het Europese Fonds voor regionale ontwikkeling van de Europese Commissie (TMI regeling).

Voor voorbeelden van onze producten verwijzen wij u graag naar onze website: www.instral.com.

Bent u benieuwd naar wie er in het verleden allemaal genomineerd zijn geweest? 

U komt toch ook?

Bestel snel uw kaarten voor het uitverkocht is!