Zo’n 500 Flevolandse ondernemers en bestuurders waren er op vrijdagavond 14 februari getuige van dat Hajé Hotels & Restaurants uit Lelystad en Schothorst Feed Research, eveneens uit Lelystad, de begeerde Flevopenning voor respectievelijk toponderneming 2014 en meest innovatie onderneming 2014 in ontvangst namen. Dit jaar was de Creative Campus het podium voor de Flevopenningen, die werden uitgereikt door gedeputeerde Economie Jan-Nico Appelman van de provincie Flevoland en Annerie Vreugdenhil van ING .

Hajé Hotels & Restaurants wint Flevopenning Toponderneming

Na een paar maanden spanning en veel voorbereiding werden de Flevopenningen 2014 uitgereikt. Negen ondernemingen stonden te stralen tijdens het Flevopenningengala in de voor de gelegenheid omgebouwde voormalige fabriekshal van Creative Campus in Almere. Hajé Hotels & Restaurants uit Lelystad werd als toponderneming geselecteerd uit de zes lokale winnaars, elk genomineerd door de lokale bedrijfskring.

Schothorst Feed Research wint Flevopenning meest innovatieve onderneming

Van de ruim 25 kandidaat-ondernemingen voor de meest innovatieve onderneming 2014 waren 3 bedrijven genomineerd. In deze categorie ging Schothorst Feed Research uit Lelystad met de prijs naar huis.

Beste Comakership 2014: Rembrandt Geutjes en Sanne Maarsingh (Windesheim Flevoland)

Dit jaar werd tijdens het gala voor het eerst het beste Comakership 2014 van hogeschool Windesheim Flevoland gekozen.  Communicatiestudenten Rembrandt Geutjes en Sanne Maarsingh sleepten de prijs in de wacht met hun vernieuwende Comakership waarmee ze studentenwoningen in Almere meer bekendheid willen geven. Ze ontvingen de prijs uit handen van onderwijswethouder René Peeters.