Lees hier alles over sponsoring 

Ondernemerschap is essentieel voor de Flevolandse economie. De van nature aanwezige ‘bescheidenheid’ siert de gemiddelde ondernemer, maar soms zijn er van die momenten waarop we mogen laten zien tot welke mooie dingen de ondernemers van onze provincie in staat zijn. Het Flevopenningen Ondernemersgala is zo’n moment. Tijdens het ondernemersgala worden de Flevopenningen uitgereikt in de categorieën beste comakership, innovatieve en toponderneming. In 2016 werd daar de Participatiepenning voor maatschappelijk ondernemerschap aan toegevoegd. Daarmee worden uitzonderlijke prestaties van ondernemingen in het kader van de Participatiewet onderscheiden.

De prijzen worden toegekend aan ondernemingen die onder andere succesvol zijn, innoverend, duurzaam ondernemen en die een economische en maatschappelijke betekenis hebben voor Flevoland.

Op vrijdag 19 mei vond de editie 2017 plaats bij Balk Shipyard – E. Bakkerkade 1, Urk.

Een spraakmakend gala vraagt een gedegen voorbereiding; daar zijn veel mensen vrijwillig en ook beroepsmatig mee bezig. Indien u de doelstelling van de Stichting Flevopenningen wilt ondersteunen vindt u onderstaand een aantal mooie pakketten. Met een van deze pakketten kunt u laten zien dat u het Flevolandse ondernemerschap een warm hart toe draagt. Daarnaast is het ondernemersgala – waar ondernemend en bestuurlijk Flevoland elkaar ontmoeten – een ideaal platform om relaties mee naar toe te nemen.

Het aantal verwachte bezoekers is ca. 450 personen. Enkele maanden van te voren wordt er stevig gecommuniceerd rondom de Flevopenningen en het ondernemersgala. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een breed pakket aan media. Verder wordt er gecommuniceerd via social media en in de vorm van PR/Free Publicity.